Thaise kookworkshop van Amsterdam Cooking Workshops

Een zakelijk uitje met een kookworkshop in Amsterdam

Als je een out-of-the-box zakelijk uitje wilt organiseren voor je team, dan organiseer je een kookworkshop op een van mijn locaties in Amsterdam. Het is altijd een goed idee om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen buiten de bestaande groepsdynamiek in je bedrijf. Het volgen van een kookles is dan een fantastische optie, aangezien je hier met je team samen aan de slag gaat om een heerlijk diner te bereiden in een ontspannen setting. Nog een pluspunt van het volgen van de kookworkshop als zakelijk uitje in Amsterdam: na de activiteit kun je gezellig genieten van heerlijke, zelfgemaakte gerechten!
 Persoonlijk menu
Online of fysieke workshop
Geschikt voor teamuitje

Leer Thaise gerechten koken

Thaise ingrediënten - Amsterdam Cooking Workshops

Maak heerlijke gerechten maken tijdens onze Thaise kookworkshop in Een Voor Voor een smaakvol zakelijk uitje volg je een kookworkshop met je team in Amsterdam

Bij Amsterdam Cooking Workshops, niet ver van Amstelveen, leer ik je de fijne kneepjes van de Aziatische keuken. Afhankelijk van de voorkeuren voor je zakelijk uitje, stel ik een kookworkshop voor jou en je collega’s samen die je volgt op een van mijn locaties in Amsterdam. Geef vooraf eventuele allergieën of dieetwensen door en ik stel een smaakvol menu samen met zowel bekende als minder bekende gerechten uit de Indonesische, Thaise of Vietnamese keuken. Tijdens het teamuitje leer ik jou en je collega’s hoe je smaakvolle combinaties maakt met typische Aziatische ingrediënten en gaan jullie zelf aan de slag met het bereiden van een heerlijk diner.

Neem contact met me op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Wil je een kookworkshop volgen als zakelijk uitje in Amsterdam? Neem dan contact met me op om je aanvraag te bespreken via +31620376913 of info@amsterdamcookingworkshops.com. Ik kijk dan samen met jou hoe we je bedrijfsuitje het best vorm kunnen geven. Wil je alvast een voorproefje van mijn recepten? Bekijk dan mijn blog ter inspiratie waar ik smaakvolle recepten deel.

Neem contact op!