
Een Japanse kookworkshop met traditionele Japanse gerechten zoals sushi, sashimi en miso soup duurt 3 a 3,5 uur.
Tijdens onze Japanse kookworkshop leer je eerst over de smaak, geur, geschiedenis, gebruik en combinaties van de belangrijkste ingrediënten uit de Japanse keuken.
Vervolgens leer je hoe je een authentieke miso soep maakt, hoe je sushi rolt en sashimi bereidt. Belangrijke elementen zijn 'sushi-grade' vis en de perfecte bereiding van Japanse sushi rijst.
Tenslotte ga je natuurlijk genieten van de heerlijke gerechten die je zelf hebt gekookt, eet smakelijk!
Japans koken toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. We merken vaak dat onze gasten denken dat:
Voor onze Japanse kookworkshop gebruiken wij alleen locatie:
Privé kookworkshops voor groepen vanaf 8 t/m 20 personen en teamuitjes verzorgen wij altijd aan de Bilderdijkstraat 175h in Amsterdam (Gallery 3). Overdag is dit een lunchrestaurant dat 's avonds gebruikt wordt voor onze kookworkshops. Verwacht een ontspannen restaurantsetting.