Koreaanse kookworkshop
Een Koreaanse kookworkshop met bekende Koreaanse gerechten zoals Kimchi, Bulgogi (gegrild rundvlees), Godeungeo-mujorim (gesmoorde makreel), Doenjang-jjigae (stoof van gefermenteerde sojabonenpasta), Japchae (geroerbakte zoete aardappelnoedels met groenten), Koreaanse omeletten en salades duurt 3,5 uur.
Tijdens onze Koreaanse kookworkshop leer je eerst over de smaak, geur, geschiedenis, gebruik en combinaties van de belangrijkste ingrediënten uit de Koreaanse keuken.
Vervolgens leer je hoe je met de andere deelnemers een volledige Koreaanse maaltijd bereidt.
Tenslotte ga je natuurlijk genieten van de heerlijke gerechten die je zelf hebt gekookt, eet smakelijk!
Koreaans koken toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. We merken vaak dat onze gasten denken dat:
Voor onze Koreaanse kookworkshop gebruiken wij alleen locatie:
Koreaanse open groep kookworkshops voor groepen vanaf 8 t/m 12 personen verzorgen wij altijd aan de Bilderdijkstraat 175h in Amsterdam (Gallery 3). Overdag is dit een lunchrestaurant dat 's avonds gebruikt wordt voor onze kookworkshops. Verwacht een ontspannen restaurantsetting.