Een Japanse kookworkshop met Japanse gerechten zoals sushi (maki, ngiri), new style sashimi, yakitori en curry duurt 3,5 uur.
Tijdens onze Japanse kookworkshop leer je eerst over de smaak, geur, geschiedenis, gebruik en combinaties van de belangrijkste ingrediënten uit de Japanse keuken.
Vervolgens leer je hoe je een authentieke miso soep maakt, hoe je sushi rolt en sashimi bereidt. Belangrijke elementen zijn 'sushi-grade' vis en de perfecte bereiding van Japanse sushi rijst.
Tenslotte ga je natuurlijk genieten van de heerlijke gerechten die je zelf hebt gekookt, eet smakelijk!
Japans koken toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. We merken vaak dat onze gasten denken dat:
Wij gebruiken verschillende locaties voor onze Indonesische, Japanse, Koreaanse, Thaise en Vietnamese kookworkshops:
Bilderdijkstraat, Amsterdam (West)
Privé kookworkshops voor groepen vanaf 10 t/m 25 personen, teamuitjes en open groep kookworkshops verzorgen wij aan de Bilderdijkstraat 175h in Amsterdam (Gallery 3). Overdag is dit een lunchrestaurant en 's avonds gebruiken wij deze locatie voor onze kookworkshops. Verwacht een ontspannen restaurantsetting. Deze locatie is op maandag en dinsdag beschikbaar vanaf 11:00u - 22:00u. Vanaf woensdag t/m zondag vanaf 17:00u - 22:00u.
Beukenplein, Amsterdam (Oost)
Privé kookworkshops voor groepen vanaf 10 t/m 15 personen, teamuitjes en open groep kookworkshops verzorgen wij ook aan het Beukenplein 18h in Amsterdam (Sterren van de Hemel). Deze locatie is elke dag beschikbaar vanaf 17:00u - 22:00u.