
Een Indiase kookworkshop met bekende Indiase gerechten zoals butter chicken, matar paneer, gobi ki sabzi en dal duurt 3,5 uur.
Tijdens onze Indiase kookworkshop leer je eerst over de smaak, geur, geschiedenis, gebruik en combinaties van de belangrijkste ingrediënten uit de Indiase keuken.
Vervolgens leer je hoe je een authentieke butter chicken maakt, hoe je paneer en matar paneer maakt, en hoe je paratha / roti / naan bereidt.
Tenslotte ga je natuurlijk genieten van de heerlijke gerechten die je zelf hebt gekookt, eet smakelijk!
Indiaas koken toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. We merken vaak dat onze gasten denken dat:
Voor onze Indiase kookworkshop gebruiken wij alleen locatie:
Indiase open groep kookworkshops voor groepen vanaf 8 t/m 12 personen verzorgen wij altijd aan de Bilderdijkstraat 175h in Amsterdam (Gallery 3). Overdag is dit een lunchrestaurant dat 's avonds gebruikt wordt voor onze kookworkshops. Verwacht een ontspannen restaurantsetting.